Dnes je 29. 09. 2024
svátek má Michal

V České Lípě se poprvé otevřou dveře radnice

Archiv

„V prvním patře radnice budou k vidění unikátní kroniky města, pamětní knihy a také rozmanité fotografie,“ upřesňuje starostka města Česká Lípa Hana Moudrá. Dále se otevřou dveře obřadní síně a přilehlé zasedací místnosti v 1. patře.


„U dřevěné makety města Vám velmi rádi představíme historii České Lípy a kromě výkladu Vám také budou zodpovězeny Vaše dotazy.“ Ve druhém patře radnice bude zpřístupněna zasedací místnost rady města, která se může pyšnit všemi znaky partnerských měst.


„Zpřístupněna bude rovněž zasedací místnost zastupitelstva města ve třetím patře, kde kromě jiného můžete zhlédnout videozáznam z letošních městských slavností,“ dodává starostka Hana Moudrá.


Oku veřejnosti neujdou ani některé kanceláře na nám. T.G. Masaryka budovy č.p.1, č.p. 2, v Moskevské ulici č.p. 8, kde sídlí městský úřad. Otevřeno bude také Městské informační centrum. Na zdejších chodbách pak jistě zaujmou historické portréty starostů. Navíc je v každé místnosti připraveno malé překvapení.


„Nejenom já, ale také místostarostové, Vás samozřejmě rádi přivítáme ve svých kancelářích,“ ukončuje své pozvání starostka. „Věřím, že „Den otevřených dveří“ občané uvítají. Pokud se tato akce vydaří, rádi ji pro veřejnost opět zopakujeme.“