Dnes je 18. 09. 2024
svátek má Kryštof

30 LET KARATE SPORT RELAX

náhledový obrázek

OBJEVTE KARATE SPORT RELAX ZNAMENÁČEK

Máme za sebou 30 let činnosti a mnoho obrovských úspěchů na mezinárodní scéně, jako je MS, ME, evropských a světových pohárech a samozřejmě úspěchy na domácí scéně. Naši svěřenci startují jak v Beginners, tak i dorosteneckých, juniorských a seniorských soutěžích. Naši trenéři se nyní představují na webových stránkách https://www.karate-znamenacek.cz a facebooku https://www.facebook.com/karatesportrelax. Jsou to kvalifikovaní trenéři, kteří se stále vzdělávají a posouvají své limity,aby mohli obohatit svěřence. Myslím, že klub SPORT RELAX je znám široké veřejnosti i díky Pavlu Znamenáčkovi (bývalí reprezentant ČR), který byl několikrát vyhlášen ,,Nejúspěšnějším trenérem Českolipska“ a vede klub již 30 let.

V srpnu proběhla tradiční příprava závodníků v Chřibské a účastnilo se jí 41 karatistů. Věříme, že druhá polovina sezóny bude úspěšná jako první. Tuto šanci chceme dát i novým zájemcům, kterým umožníme vhled do bojových umění.

"Více než jen bojové umění. Karate je životní cesta."

Chcete, aby bylo Vaše dítě silnější, sebevědomější a odolnější? KARATE SPORT RELAX pomůže rozvíjet nejen tělo, ale i mysl.

Děti se naučí fyzické zdatnosti, sebeobraně, disciplíně, respektu a sebeovládání. Zjistí, že v sobě mají mnohem více, než si myslí. Přijďte vyzkoušet, co všechno karate u nás nabízí!

První tréninky jsou na zkoušku zdarma! Klub je plně vybaven moderními pomůckami, které využíváme k tréninku pro rozvoj všestrannosti i specializovaných dovedností

ℹ️Informační schůzka pro rodiče

KDY: 9. a 10.září 2024 v 16:30 hod.Své místo si můžeš rezervovat na pavel@karate-znamenacek.cz
nebo zavolejte na +420 607 525 995
, pokud nemůžete v tomto termínu, využijte jakýkoliv jiný den.

KDE: Stará hala u Kauflandu (ul. Wedrichova, Česká Lípa)

Více info na webu: https://www.karate-znamenacek.cz/nabor

Těšíme se!

TÝM KARATE SPORT RELAX

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt