Dnes je 17. 09. 2024
svátek má Naděžda

Poděkování Oldřicha Němce

Archiv

Současně také děkuji všem těm, kteří mi odevzdali svůj hlas jako kandidátovi do Senátu. Vašich hlasů si velmi vážím, a to i přesto, že jsem zůstal v oné sedmičce kandidátů jako poslední.
     I z prohraných bitev si však vždy snažím odnést to pozitivní. Tou dobrou zprávou pro mne je fakt, že ve své domovské Chrastavě jsem obdržel nejvíce hlasů ze všech senátních kandidátů. Je to pro mě velmi dobrý signál, že snad v zastupitelstvu města nepracuji nejhůře, a je to pro mě i závazek a současně výzva pro komunální volby v roce 2010, kdy se po vyhraných komunálních volbách v roce 2006 budu znovu ucházet o hlasy chrastavských občanů.
     Touto cestou chci poděkovat také předsedkyni SDŽ-Strany důstojného života Janě Volfové, která dokázala téměř nemožné. Postavila plné kandidátky ve volebních krajích a podařilo se jí v 15 senátních obvodech postavit kandidáty v letošních volbách do Senátu.
     Osobně podpořím jako levicově zaměřený občan ve druhém kole senátních voleb Karla Kapouna, kterého znám ze svého více než třináctiletého působení v ČSSD.
     Nově zvolenému senátorovi, ať již to bude Karel Kapoun nebo Petr Skokan, přeji mnoho úspěchů v práci v Senátu pro blaho nejen všech občanů České republiky, ale také pro spokojenost občanů českolipského senátního obvodu.
     Vám všem přeji šťastnou ruku ve druhém kole senátních voleb.



Mgr. Oldřich Němec, Chrastava